Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

JASNĚNA VLAHOVÁ DESIGN- JVD

Od zahraniční spolupráce zase k té české. Nejsem sice člověk, který by preferoval jen domácí značky a který by si na tom zakládal, ale upřímně na druhou stranu se mi líbí, že něco takto kvalitního pochází z Česka a nikoli odněkud ze zahraničí. Že i u nás se dají sehnat krásné a kvalitní hodinky a nejenom to. 



Z úvodu jste tedy možná poznali, že zde budu hovořit o hodinkách. Možná někteří již tuto značku znáte a pokud ne, určitě na ni mrkněte! 
Jedná se tedy o značku Jasněna Vlahová Design - JVD, která je ale pouze jednou ze značek rodinné firmy Jasněna Vlahová, ale vůbec nejůspěšnější! Proto jsem ráda, že i já mám možnost jedny takové hodinky vlastnit a hlavně nafotit pro takovou značku fotografie! Hodinek mi bylo zasláno docela dost, a tak jsem se rozhodla opět rozdělit článek na dvě části. 
V této první vám představím prvních 5 hodinek a v druhém dalších 5 hodinek. Všechny hodinky jsou dámské a tak není divu, že mi modelkami byly spolužačky z FHS, které jsou momentálně moje nejoblíbenější modelky, děkuju holky!! 
Popravdě bych se nejraději rozdvojila a fotila všechno na sobě, protože by to bylo co se týká času a domlouvání o datu vůbec nejjednoduší, ale to bohužel nejde, haha. 
Každopádně doufám, že se vám fotky budou líbit a taky samozřejmě hodinky! Určitě mrkněte na web, jehož odkaz dávám dolu, protože nejen, že jsou hodinky opravdu krásné, ale i cena je více než přijatelná. Co chcete více?!!:))) 






















Žádné komentáře