Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

DENISA

Poslední focení, které jsem nyní podnikla, bylo s Denisou Kudrnovskou alá @peniska na instagramu. Když kouknete na předchozí články, právě s Denisou jsem fotila pro Snapbacks. Před focením pro Snapbacks.cz jsem Denisu osobně také nezanala, ale už to první focení bylo tak v pohodě. Navíc se jak mě, tak hlavně jí fotky líbily a tak jsme si řekly, že musíme určitě jít fotit znovu. 



Protože obě navíc na prázdniny odjíždíme, Denisa už za pár dní, já na konci července, musely jsme to spáchat rychle. Do toho navíc já se učila na poslední zkoušku a Denisa na státnice, které minulou středu úspěšně dala (GRATULUJI JEŠTĚ JEDNOU!!). 

Nicméně jsme se hned domluvily a v pondělí 4.6. vyrazily fotit. Jelikož bylo zase šílené vedro a sluníčko, chtěly jsme jít fotit spíše navečer. Obě jsme ale byly v Praze a měly volno a tak se dohodly, že se sejdeme po 3 hodině odpoledne a ještě zajdem na kafe do Kavárny co hledá jméno (tu kavárnu mi-lu-ju!!). 
Tam jsme byly asi hodinu a na pátou vyrazily fotit. Měly jsme vymyšlenou jednu lokalitu, nebudu prozrazovat jakou, jelikož byla tak boží, že tam určitě chci znova:P. Na tu lokalitu jsme sice dorazily a chvíli fotili, jenže areál zavíraly v 6 hodin a my tam dorazily tak v 17:30. Nějak nás nenapadlo, že by tam mohla být tak časná zavírací doba. Jak já, tak i Denisa, jsme byly zklamané, ale fotit jsme prostět chtěly a tak jsem vymyslela Havlíčkovy sady. Ten park zbožňuju! Sice jsem se tomu místu vyhýbala, jelikož jsem tam fotila už kolikrát, ale prostě se mi to k tomu zrovna tak hodilo a tak jsme vyrazily tam.













































Žádné komentáře