Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BOWLS RESTAURANT

I když jsem si mysela, že tahle restaurace bude zase ochutnáním něčeho nového, nebylo tomu tak, ale i přesto to bylo super! 



Musím říci, že i když to je velmi jednoduchý koncept, mít vše v miskách, fakt se mi to líbí. 

Menu restaurace není ani nijak složité, ale i tak dost nápadité a asi každý si tam vybere:) S Domčou jsem si objednaly dva předkrmy tak, že jsme si to dali napůl, veganský curry a kuřecí maso. K hlavnímu chodu jsem si já dala lososa se zeleninou a rýží a Domča zase kuřecí s rýží (měla teda lepší rýži, basmati a já spíš takovou na sushi). A dezert jsme si dali jen jeden, protože jsme čekaly čokoládový dort, jak bylo psáno a přinesli nám brownie, takže místo toho, že to měla sníst všechno Dominika a já jen ochutnat, tak to dopadlo naopak:D. 
Ten den jsme byly ultra líné a tak jsem si daly každá ještě skleničku vína, já klasicky červené a Domča bíle, poseděly, pokecaly a užívaly si super atmosféry, co tam byla:) 


--- 


I have to say that to have everything in bowls it is a very simple concept, I really like it. 
Menu of the restaurant is not complicated, but still imaginative and probably everyone could choose what he likes there:). We ordered two starters - vegan curry and chickenbut we obviously spilt it into two halfs. As a main course I had salmon with vegetables and rice and Dominika had chicken and rice (she had better rice, basmati, I had rice more like for sushi). And we had only one dessert as i wanted just taste it. We were expecting a chocolate cake as it was written but we got a brownie, so instead of Dominika eating everything and I just tasting it, it turned out the opposite:D. 













































Žádné komentáře